Ограничен број места за матурске паное у центру града – пријаве у току

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 15:22

Ограничен број места за матурске паное у центру града – пријаве у току

Одлуком градоначелника Милана Ђурића, Град Нови Сад ће матурантима средњих школа и ове године обезбедити простор у центру града за излагање паноа. Фото: Градске инфо Панои ће бити изложени од 10. маја 2023. године у Улици краља Александра. Град Нови Сад располаже ограниченим бројем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << места, 60 места, за излагање паноа.
Молбе се могу слати од дана објаве овог позива до попуне слободних места, а најкасније до 5. маја 2023. године, на мејл адресу protokol@novisad.rs, а обавезно је том приликом навести назив школе, одељење и контакт-телефон.
Молбу за истицање паноа подноси ученик представник одељења матураната. 
Како би се на постојећем простору могао изложити што већи број паноа вертикалне оријентације, панои морају бити максималне висине 120 cm и максималне ширине 75 cm, такође, пано мора бити одштампан на форексу. 
Као и претходних година, позивају се сви закупци локала у центру града да одговоре на иницијативу градоначелника и да изађу у сусрет матурантима тиме што ће им омогућити постављање паноа у излозима без надокнаде.
Završena 26. međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva „Sjaj“ na Novosadskom sajmu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ограничен број места за матурске паное у центру града – пријаве у току се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.