Од данас привремена измена режима саобраћаја у Скерлићевој улици и Златне греде

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Mar.2023, 14:57

Од данас привремена измена режима саобраћаја у Скерлићевој улици и Златне греде

У оквиру актуелних радова на уређењу Алмашког краја Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ данас, 16. марта почиње радове на реконструкцији вреловодне мреже у Скерлићевој улици и Улици Златне греде. Фото: Градске инфо Радови ће се обављати фазно тако што ће отпочети >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у улици Златне греде, а потом и у Скерлићевој улици.
Због поменутих радова, одређује се привремена измена режима саобраћаја у зони радова. До 10. априла 2023. године забрањује се саобраћај у улици Ђорђа Јовановића у делу од Косовске до улице Златне греде, као и у улици Саве Вуковића у делу од Земљане ћуприје до улице Златне греде, док је рок за завршетак свих радова Новосадске топлане у улицама Скерлићева и Златне греде 16. јун 2023. године.
Напомена: Наведени радови неће утицати на квалитет испоруке топлотне енергије током грејне сезоне.
Planirana isključenja struje za 16. mart

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од данас привремена измена режима саобраћаја у Скерлићевој улици и Златне греде се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.