Шеф одборничке групе СНС Нови Сад Сања Драшко: Новосађани се сећају Бориних злоупотреба и малверзација

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Mar.2023, 19:19

Шеф одборничке групе СНС Нови Сад Сања Драшко: Новосађани се сећају Бориних злоупотреба и малверзација

Шеф одборничке групе СНС Нови Сад Сања Драшко изјавила је да се Новосађани добро сећају злоупотреба и малверзација бившег градоначелника Новог Сада Боре Новаковића. Фото: РТВ/Александар Галић „Како се у психологији назива феномен када неко умишља људе и догађаје? Како ли се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у психологији назива када неко прижељкује да буде физички нападнут? Да ли је Борино саопштење у ствари потврда да је истина оно што је исписано графитима? Први пут видим графит, али се у потпуности слажем са његовим садржајем! Оно што знам, а није ни тајна, знају Новосађани да је Бора злоупотребом службеног положаја и малверзацијама са Боровицом ојадио буџет свих Новосађана за четири милиона евра, плаћајући авансно булевар који није урађен. Нису грађани кратког памћења. Сећамо се сви како је преко ноћи асфалтирао центар Новог Сада. Мислим да би нам лакше пало да је писао графите. Сећамо се како нам је настао проблем са паркинг местима, а знамо и ко гради подземне гараже решавајући тај проблем.  Дуг је низ афера, али да не заборавимо бахато вређање здравог разума гласањем из Солуна за Закон о раду, ни мање ни више – па то је за Бору ситница“, закључила је Драшко.
Počinje uređenje Almaškog kraja – određene ulice zatvorene za saobraćaj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шеф одборничке групе СНС Нови Сад Сања Драшко: Новосађани се сећају Бориних злоупотреба и малверзација се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.