Почиње уређење Алмашког краја – одређене улице затворене за саобраћај

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Mar.2023, 15:37

Почиње уређење Алмашког краја – одређене улице затворене за саобраћај

У оквиру актуелних радова на уређењу Алмашког краја Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у четвртак, 16. марта 2023. године, почиње радове на реконструкцији вреловодне мреже у Скерлићевој улици и Улици Златне греде. Фото: Градске инфо Радови ће се обављати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фазно тако што ће отпочети у Улици Златне греде, а потом и у Скерлићевој улци.
Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, одређује се привремена измена режима саобраћаја у зони радова.
До 10. априла 2023. године забрањује се саобраћај у Улици Ђорђа Јовановића у делу од Косовске до Улице Златне греде, као и у Улици Саве Вуковића у делу од Земљане ћуприје до Улице Златне греде, док је рок за завршетак свих радова Новосадске топлане у улицама Скерлићева и Златне греде 16. јун 2023. године.
 Наведени радови неће утицати на квалитет испоруке топлотне енергије током грејне сезоне. Акција пролећног уклањања кабастог отпада по месним заједницама

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почиње уређење Алмашког краја – одређене улице затворене за саобраћај се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.