Дојаве о бомбама у Новом Саду биле лажне

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Okt.2022, 17:39

Дојаве о бомбама у Новом Саду биле лажне

Након завршених противдиверзионих полицијских прегледа, утврђено је да су лажне данашње дојаве о постављеним бомбама на више локација у Новом Саду, сазнаје се у полицији. Фото: Градске инфо Наводи се да је у питању је девет локација, међу којима се налазило и неколико објеката >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << органа безбедности.
Почионици су за сада непознати.
Непознати пошиљалац је данас мејл поруком обавестио више медија да је на девет локација у Новом Саду, наводно, постављена бомба.
У претећој поруци је наведено да су бомбе, наводно, постављене на следећим локацијама по граду: ЈКП Паркинг Сервис на адреси Филипа Вишњица 47, Компјутерска играоница „Playground“ на адреси Косовска 1, Централна Железничка станица, Полицијска станица на Булевару Краља Петра 11, Полицијска станица на адреси Павла Папа 46, Полицијска станица на адреси Руменачка 159, Кладионица „PlanetWin365“ на Булевару ослобођења 75, Кладионица „Mozzart“ Булевар ослобођења 47 .
Подсетимо, пре два дана стигла је дојава о бомби на Медицинском факултету Универзитета у Новом Саду, као и у Клиничком центру Војводине.
Војводина вечерас против Звезде: Може ли се прекинути деветогодишњи пост?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дојаве о бомбама у Новом Саду биле лажне се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.