Уручење уговора по конкурсу „Право на прву шансу“

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Okt.2022, 10:03

Уручење уговора по конкурсу „Право на прву шансу“

У четвртак, 6. октобра 2022. године, у 12.00 сати, у сали 33 у сутерену Покрајинске владе, биће уручени уговори кандидатима који су испунили све критеријуме на конкурсу „Право на прву шансу“. Фото: Unsplash/Romain Dancre Уговоре ће уручити покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << делатност проф. др Зоран Милошевић.
Ове године, од шест приспелих пријава, пет доктора наука ће захваљујући овом конкурсу добити посао, а Покрајински секретаријат за високо образовање и научноистраживачку делатност је за реализацију овог програма определио више од осам милиона динара.
Završna svečanost poetsko-recitatorskog konkursa u Digitalnom omladinskom centru

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уручење уговора по конкурсу „Право на прву шансу“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.