Нови семафор на базену на Спенсу

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 12:05

Нови семафор на базену на Спенсу

Уз затворени олимпијски базен на Спенсу ускоро би требало да се постави спортски семафор, који ће коштати 4,2 милиона динара, а испоручује га фирма Фази спорт. Фото: Градске инфо
Иако је инсталација семафора најављена раније, приликом реконструкције затвореног базена, све >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се одужило, јер су радови на базену трајали скоро две године, с обзиром на то да се све радило испочетка због лоше обављеног посла.
Предузеће Фази спорт било је и једини понуђач на јавној набавци.
Према уговору, рок за достављање је 59 дана од потписивања уговора, па би семафор могао да се нађе крај базена у децембру.

Besplatan ultrazvučni pregled dojki još danas pred „Promenadom”


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови семафор на базену на Спенсу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.