Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 10:51

Одбојкаши из Грачанице у посети Новом Саду

Заменик градоначелника Новог Сада Милан Ђурић примио је данас, у Градској кући делегацију Општине Грачаница и екипу Одбојкашког клуба „Партизан“ из Липљана, учеснике првог меморијалног турнира у одбојци „Александар Пантић и Владимир Шишка“ који је овог викенда одржан у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Новом Саду. Фото: Град Нови Сад Том приликом, заменик градоначелника изразио је задовољство због одржавања турнира који је посвећен спортским радницима које Нови Сад никада неће заборавити.
„Пуно нам је срце што је Турнир окупио одбојкашке екипе из целе Србије, и посебно драге госте, одбојкаше „Партизана“ из Липљана. Овакви сусрети су повод да се видимо, да разговарамо и да учврстимо нашу досадашњу добру сарадњу. Заједно, уједињени око правих вредности, наставићемо да се залажемо за бољи живот свих нас и генерација које долазе“, изјавио је Милан Ђурић и позвао госте да поново дођу у Нови Сад.
У име присутних представницима Града на пријему се захвалио директор администрације у Општини Грачаница Игор Аритоновић.
„Велика је част и задовољство бити данас овде и имати прилику да вам се захвалимо на хуманости, солидарности, пријатељству и подршци. Ми смо сведоци тога да дела говоре и да остају, јер захваљујући вашој подршци, ми на Косову и Метохији можемо да останемо и опстанемо“, нагласио је Аритоновић.
Parkiranje za vreme 54. Međunarodnog sajma lova i ribolova

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкаши из Грачанице у посети Новом Саду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.