Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 13:08

Радни доручак радника “Чистоће” са градоначелником – Након разговора настављена акција чишћења града, Ђурић: Три стотине људи у три смен

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић организовао је радни доручак са радницима “Градске чистоће” у Приморској улици, након чега је настављена акција пролећног чишћења града, након што су очишћени Дунавски и Железнички парк. Фото: nsuzivo.rs/Pavle Pejić -Уложено је доста у ЈКП “Чистоћа”, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мислим на машине и камионе за одношење смећа и прање улица. Три стотине људи у три смене раде сваки дан. Хвала им што брину о нашем граду. На нама је и да променимо свест, данас крећемо у акцију одношења кабастог отпада у свакој месној заједници. Такође, креће и акција одношења баштенског отпада у насељеним местима. Са децом из градских и приватних забавишта имаћемо акцију у вези са рециклажом, да од најмлађих дана науче да брину о заштити животне средине- рекао је Ђурић и додао да ће се борити да Нови Сад буде боље место за живот.
Фото: nsuzivo.rs/Pavle Pejić Фото: nsuzivo.rs/Pavle Pejić Nakon više decenija pravoslavci na Limanu dobijaju svoj hram – Crkvena opština sa radošću primila informaciju o izgradnji nove crkve u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радни доручак радника “Чистоће” са градоначелником – Након разговора настављена акција чишћења града, Ђурић: Три стотине људи у три смене раде сваки дан, хвала им што брину о нашем граду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.