Електрични тротинети поново у Новом Саду – откривамо како их изнајмити и колико та услуга кошта

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 13:01

Електрични тротинети поново у Новом Саду – откривамо како их изнајмити и колико та услуга кошта

Eлектрични тротинети поново су стигли у Нови Сад! По веома приступачним ценама Новосађани сада могу безбрижно обилазити град на њима. Фото: Градске инфо Како користити ову нову услугу и колико кошта? Једноставно преузмите апликацију „Twety Scooter“ на вашем iOS или Android уређају, креирајте >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << налог, и упутите се ка најближем доступном тротинету.
Вожња се наплаћује по минуту, са стартном ценом од 50,00 РСД и ценом од 25,00 РСД по минуту. Путем апликације можете видети где се налази слободан тротинет и пронаћи најближи превоз до вашег одредишта.
Колико брзо можете ићи? Тротинети имају могућност да развију брзину до 25 км/ч. Међутим, важно је поменути да такође имају и опцију софтверске контроле како би се прилагодили променљивим условима на путу.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Twety Scooter D.O.O (@twetyscooter)


У питању је последња генерација овог типа возила, произведена по најнапреднијим стандардима где се највише пажње обраћа на безбедност.
Ови електрични тротинети пружају економичан, практичан и еколошки прихватљив начин превоза по граду, што ће сигурно бити од интереса за све суграђане жељне брзог и једноставног превоза.
Ипак, док користите прилику да истражујете град на забаван и иновативан начин уз електричне тротинете, аплеујемо на возаче да у току вожње посебну пажњу обрате на пешаке и бициклисте, док чекамо законско уређење које ће у потпуности покрити ову област.
„Afterfive“ udruženje odlučilo da obraduje žene za 8. mart

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Електрични тротинети поново у Новом Саду – откривамо како их изнајмити и колико та услуга кошта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.