Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Mar.2024, 13:33

Нови асфалт за више улица у граду: На Булевару војводе Степе се поправља коловоз, али и у другим градским и приградским улицама (ФОТО)

Радници ЈКП „Пут“ настављају радове на уређењу саобраћајне инфраструктуре. На Булевару војводе Степе, једној од кључних саобраћајница, тренутно се врши поправка коловоза асфалтом у режијској траци, чиме ће се значајно унапредити стање пута и омогућити сигурнија вожња. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Уступљене фотографије У исто време, у насељу Футог, на раскрсници Руменачке и Цара Лазара настављени су радови на уређењу саобраћајне површине и платоа, као и ископ канала ради боље дренаже.
У Ветерничкој улици израђен је успоривач брзине од асфатла а у улицама Јована Поповића и Илирској асфалтирани су оштећени делови коловоза.У Гајевој улици у Сремској Каменици, и Хоповској и Фрушкогорској улици у Старим Лединцима у току су радови на обнови коловоза.
Фото: Уступљене фотографије Уз то, у Славујевој улици настављени су радови на уређењу банкина након недавног асфалтирања, што ће допринети целокупном изгледу улице и побољшати њен квалитет.
У Лептировој улици у ветернику постављена је нова пластика на успоривачима брзине, а на више раскрсница извршена је контрола и поправка саобраћајне сигнализације.
Promocija odgovornog vlasništva urodila plodom: Postavljaju se novi rekordi u “Zoohigijeni”- dom pronašlo 40 ljubimaca (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови асфалт за више улица у граду: На Булевару војводе Степе се поправља коловоз, али и у другим градским и приградским улицама (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.