Новосађани једва дочекали продужени викенд: Уживају у сунцу и кафи, а ево ко им прави друштво и где је гужва (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 16:45

Новосађани једва дочекали продужени викенд: Уживају у сунцу и кафи, а ево ко им прави друштво и где је гужва (ФОТО)

Слично као што се десио масовни одлазак на Златибор у четвртак 15. фебруара, тако су овог викенда наши суграђани похитали у паркове, кафиће, као и на градску плажу не би ли упили још који зрак сунца и опуштали се док не осване нова радна недеља. Фото: НС уживо Наши репортери били >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су у граду како би испратили шта то Новосађани раде и каква је ситуација у граду.
Дунавски и Футошки парк, као и кеј, за шетњу су били идеални, па сте тако могли да налетите на велику гужву у тим деловима града.
Ништа мање људи није било ни јуче током поподнева на Штранду, суграђани су толико уживали, да смо се сви одмах присетили пролећа и лета кад смо исто овако уживали на градској плажи.
Одрасли су испијали кафе, читали књиге, док су малишани били окупирани игром, трчањем за кућним љубимцима, као и прављењем кула у песку.
Фото: НС уживо Država u regionalne puteve oko Novog Sada ulaže 7 miliona evra, put ka Bačkom Petrovcu biće širi za pola metra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани једва дочекали продужени викенд: Уживају у сунцу и кафи, а ево ко им прави друштво и где је гужва (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.