Велики пожар угашен, иза њега остала туга (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 09:57

Велики пожар угашен, иза њега остала туга (ФОТО)

Велики пожар који је јуче захватио Раковац, а који је био толиких размера да се јасно видео и из града, угашен је након вишечасовне интервенције ватрогасаца. Фото: nsuzivo.rs/Ilustracija Изгорело је више десетина хектара, а осим ниског растиња, страдали су виногради и воћњаци. Ватра није >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стигла до кућа.
У пожару су, осим беочинских и новосадских ватрогасаца, учествовали и припадници ДВД Петроварадин, ДВД Руменка, ДВД Кисач, ДВД Будисава, ДВД Каћ и ДВД ЈГСП.
Пожар је почео од запаљеног растиња, који се брзо ширио због ветра.
Мештани Раковца изразили су своје незадовољство и тугу, али и неверицу, да поред упорних апела да се растиње и баштенски отпад не пали, неки то и даље раде.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 193_ns (@193ns_rs)


Dan u kome možete da saznate šta je bilo jednom na Brijunima i još mnogo toga (četvrtak, 8. februar)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Велики пожар угашен, иза њега остала туга (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.