Uhapšen diler u Nišu, protiv mušterije podneta krivična prijava

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2020, 13:15

Uhapšen diler u Nišu, protiv "mušterije" podneta krivična prijava

Nakon što su kod 31-godišnjaka iz Niša pronašli heroin, policajci su pretresli stan 25-godišnjeg Nišlije i tu pronašli paketiće sa kokainom, marihuanu i novac za koji sumnjaju da je stečen prodajom droge.

Nišlija U. M. u čijem je stanu pronađena droga je uhapšen i na teret mu se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da je on prodao paketić marihuane 31-godišnjem muškarcu iz Niša, kod koga je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pronašla ovu drogu. Prilikom pretresa stana U. M. pronađena su četiri paketića sa 13 g kokaina, manja količina marihuane i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom opojnih droga - saopštili su iz policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, dok će protiv 31-godišnjaka koji je drogu kupio biti podneta krivična prijava zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.