Naisa protiv Kučeva u Čairu

Izvor: NTV.rs, 06.Nov.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa protiv Kučeva u Čairu

Rukometašice Naise dočekuju u okviru osmog kola Superlige ekipu Kučeva. Izabranice Svetislava Jovanovića pokušaće da u subotu od 18 h ostavare pobedu i zadrže mesto u gornjem delu tabele. Trener niškog tima istakao je da je zadovoljan igrom njegovog tima u odbrani, ali da mora još dosta da se radi ne bi li se poboljšala realizacija napada. Naisa je u prethodnom kolu savladala Kikindu, a sada će takođe imati težak zadatak, pošto će igrati sa iskusnijim timom. Ipak u klubu veruju da uz pomoć navijača mogu do pobede.
Ulaz u halu Čair biće slobodan.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Zdravlje bi sa navijačima do pobede protiv nišlija

Izvor: juGmedia, 06.Nov.2015

„Očekujemo veliku podršku sa tribina u duelu sa Nišlijama. Navijači su naš šesti igrač i uz njihovu podršku sve sem pobede je ravno neuspehu”, rekao je na konferenciji za medije trener Zdravlja Saša Jović...Igrači znaju da imaju obavezu da obraduju navijače...“Splet nesrećnih okolonosti...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.