Izvor: RTS, 06.Jul.2023, 11:27

Тужилаштво тражи осам месеци затвора за осумњичену због напада на комшиницу

Прво основно јавно тужилаштво у Београду, поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против М.К., због постојања оправдане сумње да је 27. октобра 2022. године, С.С. нанела тешку телесну повреду.
Како се наводи у саопштењу тужилаштва, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << оптужним актом осумњиченој М.К. стављено је на терет да је у дворишту стамбене зграде, тешко телесно повредила оштећену С.С., тако што је након краће вербалне расправе десном руком ухватила у пределу груди, протресла, а потом и одгурнула, услед чега је оштећена пала на бетон, а услед пада задобила тешку телесну повреду у виду прелома леве бутне кости.
Тужилаштво је предложило суду да се према окривљеној изрекне казна затвора у трајању од осам месеци и истовремено одреди да се тако утврђена казна неће извршити уколико окривљена у року од две године не учини ново кривично дело, каже се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.