Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 13:18

Одређен притвор осумњиченом да је полно узнемиравао девојке

Први основни суд у Београду одредио је до 30 дана притвор Н.П осумњиченом да је прилазио са леђа девојкама и полно их узнемиравао.
Притвор осумњиченом је одређен због особитих околности које указују да ће боравком на слободи у кратком временском >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << периоду поновити кривично дело, потврђено је агенцији Танјуг у суду.  
Осумњичени је саслушан у Првом основном тужилаштву у Београду где се бранио ћутањем.   
Н.П. се сумњичи за кривично дело недозвољене полне радње, а кривичном пријавом обухваћено је шест оштећених девојака.
Како је раније саопштено, тужилаштво ће у доказном поступку испитати оштећене и сведоке, наредити неуропсихијатријско вештачење окривљеног, евентуално прибавити видео-снимке надзорних камера и спровести друге доказне радње, а нарочито проверити да ли има још оштећених овим кривичним делом.
Тужилаштво је подсетило да је МУП објавио фотографију Н.П. и упутио позив грађанима да пријаве уколико препознају окривљеног као извршиоца кривичног дела учињеног на њихову штету.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.