Poslušajte novi S.A.R.S.

Izvor: Mondo, 19.Mar.2013, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte novi S.A.R.S.

Beogradski sastav objavio je singl "Mitohondrije" sa novog albuma koji bi trebalo da bude objavljen do kraja meseca.

Na trećem albumu grupe S.A.R.S. "Kuća časti" biće 11 pesama, a publici su sa njega već poznate numere "Bojana" i "Mir u svetu", a gosti na albumu su Shamso69 iz hrvatskog benda Brkovi, Saša iz TBF-a, Dialup Lama iz grupe Bolesna štenad i crnogorski hip hop sastav Who See.

S.A.R.S. je na svom sajtu fanovima ponudio da ostave e-mail adresu i na taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << način među prvima saznaju kada će tačno biti objavljen novi album, koji će biti dostupan za besplatno skidanje sa Interneta.

Poslušajte "Mitohondrije".



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

S.A.R.S. objavio singl "Mitohondrije"

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Mar.2013

Beogradski sastav objavio je singl "Mitohondrije" sa novog albuma koji bi trebalo da bude objavljen do kraja mjeseca. Na trećem albumu grupe S.A.R.S. "Kuća časti" biće 11 pjesama, a publici su sa njega već poznate numere "Bojana" i "Mir u svetu", a gosti na albumu su Shamso69 iz hrvatskog benda...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.