Posetite Krugov vrt!

Izvor: Mondo, 17.Jun.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posetite Krugov vrt!

Ove srede, 19. juna i četvrtka, 20. juna, klub Krug svečano otvara vrata vrta, jedinog pravog u Savamali!

Krugov Vrt biće otvoren sedam dana u nedelji, sa programom koji počinje već u 17 sati, a završava se narednog jutra u 2 sata ujutru.

Ovakav način rada odgovaraće svim onima koji žele da svrate na piće posle napornog radnog dana, ali i onima koji žele da uživaju u noćnom ambijentu vrta i nakon ponoći.

Petak i subota u Krugovom Vrtu biće posvećeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klupskim ritmovima, sve do jutra, dok će ostali dani u nedelji takođe biti tematski organizovani.

Klub Krug, zajedno sa vrtom, doneće i novu ponudu pića sa bogatom ponudom vina, a novost je da će se od ovog leta u svakodnevnoj ponudi Krugovog Vrta naći i fantastičan "finger food"!

Već prvog dana svečanog otvaranja, u sredu 19. juna, sve posetioce Krugovog Vrta očekuje degustacija hrane, novih koktela i vina.

Za DJ-pultom smenjivaće se svi rezidenti kluba Krug, što će sa ostalim detaljima koncepta svečanog otvaranja svakako doneti dah osveženja koje će Krugov Vrt plasirati tokom celog leta koje je pred nama.

Drugog dana otvaranja, u četvrtak 20. juna, na programu Krugovog Vrta je Funk Posle Posla, koncept zabave koji će svakog narednog četvrtka u Krugov Vrt donositi funk ritmove već od 17 sati. Ovog četvrtka za DJ-pultom Vrta naći će se Aki i DJ Chile u okviru prve epizode Loud Minority klupskog serijala.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Klub Krug otvara vrt

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jun.2013

Svečano otvaranje Krugovog Vrta 19. i 20. juna. KRUG otvara vrata vrta, jedinog pravog u Savamali!..Krugov vrt biće otvoren sedam dana u nedelji, sa programom koji počinje već u 17:00 a završava se narednog jutra u 02:00. Ovakav način rada odgovaraće svim onima koji žele da svrate na piće posle...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.