Marina Tucaković
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

(FOTO) Pogledajte kako izgleda MARINA TUCAKOVIĆ U FILMU "NEDELJA" Zaslužna je za veliku karijeru Džeja Ramadanovskog, a ovaj momenat je SVE NAJEŽIO

Film "Nedelja" koji govori o legendarnom Džeju Ramadanovskom, uskoro će biti prikazan, a juče je objavljen i prvi trejler.

Izvor: Blic, 26.Okt.2023, 22:53

Detaljnije >>

Kako izgleda Marina Tucaković u filmu "Nedelja": Džeju je stvorila karijeru, a ovaj momenat je sve naježio! (FOTO/VIDEO)

S nestrpljenjem se iščekuje trenutak kada će film ugledati svetlost dana

Izvor: 24sedam.rs, 26.Okt.2023

Detaljnije >>

Susret sa Marinom Tucaković mu ZAUVEK promenio život, a evo kako Džej i ona IZGLEDAJU u novom filmu

Susret sa Marinom Tucaković mu ZAUVEK promenio život, a evo kako Džej i ona IZGLEDAJU u novom filmu

Večeras je u Džejevom omiljenom lokalu na Dorćolu održana promocija filma "Nedelja" i prikazan je prvi trejler! Izašao je trejler za dugoočekivani film "Nedelja",  koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića. Film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario....

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 20:17

Detaljnije >>

Era Ojdanić (75) nahvalio Daru Bubamaru, ona u šoku: „Može otac da mi bude, uvek je bio energičan“

Dara i Era su se poslednjih godina često javno prepucavali putem medija, ali su sada izgleda „zakopali“ ratne sekire Foto: Telegraf, Nikola Anđić Pevačica Dara Bubamara sinoć je nastupila u Beogradu u „Karmi“, a pre samog nastupa u izjavi za medije pričala je o teškom odrastanju, karijeri, Marini Tucaković, ali se dotakla i Ere Ojdanića koji ju je nedavno ozbiljno nahvalio. Dara kaže da joj je teško odrastanje pomogli da kroz život korača hrabrije. –...

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Okt.2023, 15:31

Detaljnije >>

"Krio sam, nisam hteo da se POTPISUJEM ZA NARODNJAKE" Cecinu prelepu baladu napisao je Bora Čorba: "Svi su mislili da je autor moja tadašnja žena"

Najveće hitove Cece Ražnatović napisala je Marina Tucaković, međutim malo ko zna da je jednu baladu pevačici napisao i roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba.

Izvor: Blic, 21.Okt.2023

Detaljnije >>

"URADILA SAM SVE PO PLANU" Marija Šerifović se obratila pokojnom Laći koji joj je napisao dve pesme pred smrt

Muzičkoj zvezde Mariji Šerifović je na novom albumu dve pesme napisao pokojni sin Marine Tucaković, Milan Radulovića Laća.

Izvor: Blic, 13.Okt.2023, 17:11

Detaljnije >>