STIŽE NASTAVAK: Snima se Rambo V!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE NASTAVAK: Snima se "Rambo V"!

Najnasilniji do sada.

Glumac Silvester Stalone potvrdio je da radi na petom nastavku filma o Džonu Rambu, u kome se poznati filmski junak obračunava sa meksičkim narko kartelom.

PAMTIĆEMO JE ZAUVEK: Preminula slavna glumica koja se proslavila u čuvenom filmskom serijalu (VIDEO)

Prema procurelim detaljima priče, novi nastavak se opisuje kao Rambov "nasilan put u pakao" na kome on "uništava zločinački narko kartel".

SRPSKI FUDBAL KROZ MUNDIJAL: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vulkan podržao našu reprezentaciju objavljivanjem knjige Zorana Šećerova

"Stiže nešto veoma zlo", napisao je Stalone na svom Instagram profilu, uz promotivnu sliku za film "Rambo V".

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on May 7, 2018 at 1:21pm PDT

Silvester Stalone se 2008. godine, posle dve decenije od poslednjeg filma o Rambu, vratio tumačenju svog poznatog lika, kao vođa grupe plaćenika sa zadatkom da spase grupu hrišćanskih misionara iz Burme. Rambo se, posle obavljenog zadatka, vraća u SAD i posećuje svog oca u Arizoni.

Iz Rusije stiže digitalizovana kolekcija srpskih rukopisa

Priča petog nastavka prati glavnog junaka koji živi na ranču i bori se sa posttraumatskim sindromom.

NEZAHVALNA POZICIJA: Nebojšu Glogovca će u seriji "Ubice mog oca" zameniti prijatelj i kolega sa klase

Kada ga dugogodišnji prijatelj i upravnik ranča obavesti da je njegova unuka nestala u Meksiku, posle žurke na koju je otišla, Rambo kreće u potragu za devojkom.

Film bi trebalo da se nađe u bioskopima u jesen 2019. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.