Pink manija

Izvor: TvojPortal.com, 07.Jul.2012, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink manija

Tvoj Portal Ovog leta, računar postaje modni aksesoar! Atraktivnog dizajna u hot pink boji, Ultrabook Asus UX31E-RY029V Pink postaće neizostavni deo ličnog stila za sve one koji su dinamični, izazovni i svesni sebe.Ovaj ultra elegantni prenosivi računar iz serije Zenbook oduševljava debljinom od svega 3mm napred i 9mm pozadi, što znači da lako može da stane i u žensku torbu. Iako malih dimenzija, po brzini i izdržljivosti uspešno parira mnogo većim mašinama, a baterija drži i do 7 >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << sati. Bilo da ste na kafici s drugaricom, na fakultetu ili sastanku, možete bez razmišljanja da ga koristite satima.


Sa procesorom Intel® Core™ i5 2557M, koji radi na 1.7GHz i 4GB DDR3 memorije, kao i SSD hard diskom od 128GB i grafičkom karticom Intel HD 3000, sasvim zadovoljava kada je u pitanju operativni sistem Windows 7. Ekran od 13.3 inča ima više nego odličnu rezoluciju od 1600x900px, a za besprekoran zvuk pobrinuli su se ICEpower® zvučnici prestižne marke Bang & Olufsen.

Na svetsko tržište je lansiran na Dan zaljubljenih, donoseći senzualnost, mladalačku energiju i izraženi vizuelni identitet, zbog čega je postao omiljeni gedžet među trendseterima. Kao ponosni pripadnik serije Zenbook, objedinjuje filozofiju svedene lepote, lakoće, lepršavosti i unutrašnje snage. Potpuno je kompaktan, zaobljen, elegantan i spolja i iznutra, gde dominiraju veliki tačped i tastatura sa tasterima plitkog hoda za potpunu udobnost i ergonomičnost pri korišćenju.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.