Džoš Hartnet: Bio sam nespreman

Izvor: B92, 25.Apr.2011, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoš Hartnet: Bio sam nespreman

Glumac Džoš Hartnet (Josh Hartnett) izjavio je da u mladosti nije bio spreman za slavu i da se zato svesno povukao iz Holivuda.

Glumac, čiji je film "Zaglavljen između stanica" (Stuck Between Stations) bio premijerno prikazan ovog vikenda na Trajbeka festivalu, priznao je da je svesno "koraknuo unazad" kako bi se zaštitio posle sticanja slave u blokbasterima "Perl Harbur" i "Pad crnog jastreba" iz 2001. godine.

"Mislim da sam se malo udaljio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Holivuda, jer nisam bio spreman za svu tu pažnju. Nisam želeo da pazim na svaku reč i želeo sam prirodno da rastem, tako da sam odlučio da u tom trenutku biti filmska zvezda nije za mene", rekao je 32-godišnji glumac.

"Sada sam komotniji i ne bojim se šta ljudi misle o meni, što je jedan od glavnih problema u ovoj industriji kada si mlad. Video sam mnoge kako propadaju i nisam bio spreman da se to i meni desi, pa sam se udaljio od svega", dodao je on.

Hartnet je do prošle sedmice bio glavni kandidat za ulogu u filmu "Bornovo zaveštanje" (The Bourne Legacy), ali je ta uloga na kraju otišla zvezdi filma "Katanac za bol" Džeremiju Reneru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.