Izvor: SEEcult.org, 04.Okt.2011, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIRKUS EKOLOŠKIH VEŠTINA

CIRKUSFERA Vas poziva da u nedelju, 9. oktobra, u 14 časova svratite do Kalemegdanskog parka i prisustvujete multidimenzionalnoj instalaciji "CIRKUS EKOLOŠKIH VEŠTINA". Publika će biti u prilici da vidi i isproba neobične zvučne, kinetičke i vizuelne instalacije napravljene od raznog otpada. Uz prigodno podsećanje na najveće zločine protiv životne sredine i života na zemlji publika koja prođe kroz cev dobiće vredne diplome. Mi marimo za vašu potrebu da se osećate ekološki angažovano! Dođite da prolaskom kroz cev širimo zelenilo.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

CIRKUS EKOLOŠKIH VEŠTINA

Izvor: Plakatt.com, 05.Okt.2011, 01:04

Kalemegdan, Beograd . Sunday 9 Oct 14:00 . . CIRKUSFERA Vas poziva da u nedelju, 9. oktobra, u 14 časova svratite do Kalemegdanskog parka i prisustvujete multidimenzionalnoj instalaciji 'CIRKUS EKOLOŠKIH VEŠTINA'.. Publika će biti u prilici da vidi i isproba neobične zvučne, kinetičke i...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.