Akustični koncert saksofoniste i bubnjara u Reksu

Izvor: Beta, 28.Okt.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akustični koncert saksofoniste i bubnjara u Reksu

BEOGRAD, 28. oktobra 2014. (Beta) - Koncert brazilskog saksofoniste Jedo Gibsona i portugalskog bubnjara Vaska Trilu održaće se u četvrtak, 30. oktobra, u kulturnom centru Reks, u okviru programa Muzičko zagrevanje za filmski festivala "Slobodna zona", najavili su u utorak organizatori festivala.

Akustični koncert tog dua počeće u 21 čas.

Brazilski saksofonista, koji već skoro deceniju živi i radi u Amsterdamu, dobro je poznat beogradskoj publici, jer je sa grupom >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Sol 6 pre dve godine zatvorio Ring Ring festival, a prošle godine je zatvorio BELEF svirajući sa muzičarima iz Beograda i Budimpešte.

Tokom jula je imao samostalni nastup u bašti Kulturnog centra "Dragstor", a u decembru prošle godine i nastupao je u Reksu.

Gibson je pre godinu dana u Barseloni upoznao Trilu, sa kojim je već nakon prvog zajedničkog koncerta odlučio da snimi album i nastavi saradnju.

Foto: Slobodna z

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.