Izvor: RTS, 25.Avg.2023, 14:24

Продужен притвор "Врачарцима" за још 30 дана

Специјални суд продужио је притвор за 18 осумњичених припадника организоване криминалне групе "Врачарци", који се сумњиче за три тешка убиства и пет покушаја тешких убистава.
Осумњиченима је притвор продужен за још 30 дана, наведено је у саопштењу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << суда. 
Оптужница је подигнута против 38 особа због сумње да су били припадници организоване криминалне групе, чије су вође, како је наведено у оптужници, Н. В. звани Џони са Врачара и У. П.
Група се терети за убиства 20. марта Александра Халабрина, 10. септембра Драгана Ристића и 17. октобра 2020. године Александра Шараца.
Покушаји убистава извршени су 7. октобра на сада покојног Лазара Вукићевића, 29. децембра 2019. године на Самира Дивљановића, 11. маја 2020. на Милоша Ниловића, 27. новембра 2020. године на Андрију Зарића, као и на Арсенија Стефановића 1. фебраура 2021. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.