Izvor: RTS, 02.Dec.2023, 00:59

Наручено убиство у Приштини, умешан припадник КБС-а

Убиство Љиридоне Мурсељи у околини Приштине које се догодило у среду,  подигло је на ноге јавност на КиМ, јер се истрагом испоставило да га је наручио њен супруг, а да је у злочин умешан његов рођак, активни припадник "Косовских безбедносних снага". >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Куштрим Кокала, припадник КБС-а је трећа особа ухапшена у вези са убиством Љиридоне Мурсељи. Пре њега је ухапшен Гранит Плава, коме је супруг убијене Наим Мурсељи, наручио убиство уз финансијску надокнаду од 15.000 евра пре и исти износ, након убиства, преносе медији у Приштини.
Из КБС-а су потврдили да је у убиство умешан њихов припадник и да се ради о изолованом случају.
Полиција је вечерас ухапсила и супруга жртве, који је признао да је наручио убиство.
Љиридона Мурсељи је данас сахрањена у околини Ђаковице, а обреду је присуствовао и њен супруг, примајући саучешћа окупљених.
Ухапшени Наим Мурсељи, неко време био је саветник Беџета Пацолија, наводе у Приштини.
Полиција је извршила рацију на две локације у Ђаковици, одакле потиче Мурсељи. Одузето је оружје којим је наводно почињен злочин.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.