Izvor: RTS, 07.Okt.2023, 16:24

Возио ауто-путем у супротном смеру

Саобраћајна полиција зауставила је возача на ауто-путу Београд-Ниш, код искључења за Водањ, који се кретао у супротном смеру. У колима било дете.
Припадници Управе саобраћајне полиције зауставили су четрдесетпетогодишњег возача, који се на ауто-путу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Београд-Ниш, код искључења за Водањ, кретао возилом "oпел корса" коловозном траком намењеном за саобраћај возила из супротног смера.
Контролом је утврђено да је у возилу на задњем седишту било дете старости осам година, које је било везано сигурносним појасом.
Против учиниоца прекршаја поднета је прекршајна пријава, а возило је привремено одузето ради вршења одговарајућих провера.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.