Izvor: RTS, 02.Sep.2023, 10:28

У Никшићу убијен младић, ухапшен осумњичени

У насељу Будо Томовић у Никшићу јутрос је убијен младић. Полиција је ухапсила осумњиченог за убиство.
Мушкарац Р. П. (31) рањен је јутрос у насељу Будо Томовић у Никшићу, а у болницу је превезен без знакова живота, преноси РТЦГ.
"Дежурна служба Одјељења >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << безбједности Никшић је јутрос, 2. септембра, око 03.40 часова обавијештена од стране запослених у Медицинском центру у Никшићу да је на указивање љекарске помоћи довезен Р. П. (31) из Никшића са повредама задобијеним од ватреног оружја, без знакова живота. По примљеном обавјештењу службеници никшићке полиције су предузели свеобухватне радње на расвјетљавању догађаја и утврђивању свих чињеница под којима је наступила смрт Р. П., а који је смртно страдао услед задобијене устрелне ране у предјелу груди", наводи се у саопштењу Управе полиције Црне Горе.
Полицијски службеници су, како је саопштено, у релативно кратком року дошли до сумње да је непосредни извршилац овог кривичног дела Р. Р.
"Спроведеном криминалистичком обрадом лоцирано је и пронађено мјесто извршења кривичног дјела гдје је извршен увиђај, а током даље криминиалистичке обраде идентификован је извршилац овог кривичног дјела. Претраге терена пронађено је средство извршења кривичног дјела – пиштољ, као и чаура од испаљеног пројектила. Сумња се да је пиштољ коришћен као средство извршења кривичног дјела, а који је извршилац одбацио након извршеног дјела", наводи се у саопштењу.
Осумњичени су од раније позната полицији.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.