Izvor: RTS, 14.Avg.2023, 19:38

Пријатније температуре у другој половини лета, наредних дана могућа појава слабијих пљускова

Суперћелијске олује и озбиљне непогоде које су направиле озбиљну штету, нарочито на подручју Војводине, сада су иза нас. Метеоролог Недељко Тодоровић каже за РТС да ће наредних дана бити све топлије, али да температура неће прелазити 35 степени Целзијуса. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Тодоровић наводи да од сутра почиње постепени раст температуре, која ће око 25. августа достићи 34, 35 степени Целзијуса.

Према његовим речима, у наредних десетак дана могу се очекивати занемарљиве количине падавина – могући су краткотрајни, слабији пљускови без непогода.
После тог периода, око 26. августа може се очекивати блаже захлађење.
Иако су водостаји Саве и Дунава очекивано порасли, нарочито због великих киша у Словенији, Тодоровић не очекује да ће доћи до могућности изливања.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.