Izvor: RTS, 11.Avg.2023, 13:39

Мушкарац из Градачца преносио убиство супруге на Инстаграму, сумња се да има више жртава, полиција блокирала град

Из Управе полиције Министарсва унутрашњих послова Тузланског кантона саопштено је да је мушкарац из Градачца убио супругу и ранио више особа. Према наводима медија из БиХ, полиција још трага за убицом.
Полиција је на лицу места и предузима потребне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << радње, а на терен су упућени тимови Јединице полиције за специјалну подршку.
Мушкарац за којим се трага објавио је на Инстаграму убиство супруге.
Према писању портала Кликс сумња се да је нападач убио три особе и више ранио.
МУП Тузланског кантона је раније саопштио да су у пуцњави најмање две особе повређене.
"О догађају је обавештен кантонални тужилац. Полицијски службеници су на лицу места и предузимају потребне мере и радње. На терен су упућени и тимови Јединице полиције за специјалну подршку”, навели из кантоналног МУП.
Медији из БиХ наводе да убица и даље качи објаве на Инстаграм док траје потрага за њим. Јаке полициске снаге налазе се у Градачцу, а блокирани су и сви излази из града.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.