Izvor: RTS, 11.Avg.2023, 13:26

Оптужни предлог против мушкарца из Земуна због насиља у породици

Треће основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је да је поднело суду оптужни предлог против окривљеног М. З. (50) због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело насиље у породици.
Tерети да је у јулу ове године у Земуну, под дејством >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << алкохола, у стању скривљене неурачунљивости, насиљем, претњом да ће напасти на живот и тело дрским понашањем угрозио "спокојство и телесни интегритет" ванбрачне супруге.
Наводи се да је након вербалне расправе оштећену вређао, а када се оштећена закључала у једну од просторија куће, ногом развалио врата, задао јој ударце песницама у пределу главе, груди, чупао је за косу и нанео јој лаке телесне повреде.
Суду је предложено да окривљеном опозове претходно изречену меру упозорења - условну осуду и изрекне јединствену казну затвора у трајању од 10 месеци, као и меру безбедности обавезног лечења алкохоличара.
Истовремено, Тужилаштво је предложило да се окривљеном продужи притвор, јер постоје особите околности које указују да ће окривљени у кратком временском периоду поновити кривично дело.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.