Izvor: RTS, 04.Jul.2023, 15:25

Инструктор јахања негирао кривицу пред судом

У Вишем суду у Београду данас је Милош Ђ. (68), према сазнањима Танјуга, негирао оптужбе да је починио више кривичних дела силовања, полног узнемиравања над полазницама школе јахања, а од којих су неке биле малолетне.
Оптужени је на припремном рочишту >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << које је било затворено за јавност, на питање судије како се изјашњава на оптужбе рекао да није крив. Почетак суђења односно главни претрес заказан је за 11. септембар када би оптужени требало да изнесе одбрану.
Милош Ђ. је оптужен да је извршио кривична дела - силовање, силовање у покушају, полно узнемиравање и пет кривичних дела Недозвољене полне радње над седам полазница његове школе јахања у Барајеву, од којих је пет било малолетно у време извршења кривичног дела. Ухапшен је средином септембра прошле године и од тад се налази у притвору.
Он се сумњичи да је сва поменута кривична дела извршио у просторијама коњичког клуба у периоду од 2010. до 2021. године док су девојке боравиле у клубу ради стицања вештина јахања. Сумња се да је Милош Ђ. у децембру 2010. године, силовао малолетну девојку, која је у то време имала 17 година. Над девојком од 15 година је, како се сумња, извршио кривично дело Недозвољене полне радње у јуну 2017. године, а у марту 2018. године је покушао да је силује.
Такође, постоји сумња да је над другом девојком од 15 година у септембру 2021. године извршио кривично дело Недозвољене полне радње, као и над још две пунолетне девојке у истом временском периоду. Током 2013, 2014. и 2015. године извршио је, како се сумња, два кривична дела Недозвољене полне радње над две девојчице од 13 и 11 година.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.