Izvor: RTS, 19.Jun.2023, 10:13

Кривична пријава против једног од директора у "Телекому" због насилничког понашања на утакмици

Више јавно тужилаштво у Београду наложио је полицији да против Д. М. поднесе кривичну пријаву због насилничког понашања пред почетак синоћне кошаркашке утамице Црвена звезда–Партизан.
Kако сазнаје РТС, у питању је један од директора у "Телекому >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Србија".
Он је синоћ пред почетак утакмице између KK Црвена звезда и KK Партизан у Хали "Александар Николић" у Београду, из првог реда гледалишта са столицом у рукама кренуо ка терену на којем су се налазили кошаркаши Партизана.
По налогу тужиоца, кривична пријава ће против Д. М. бити поднета због кривичног дела насилничко понашање на спортској приредби.
Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је раније данас да има сазнања да су део инцидената пред почетак трећег меча финала плеј-офа АБА лиге са Партизаном због којих је почетак утакмице и каснио, одговорна лица која немају никакве везе са "црвено-белима".
Утакмици су претходиле тензије пошто су црно-бели напустили загревање, јер су их навијачи домаћег тима гађали разним предметима са трибина.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.