Izvor: RTS, 23.Feb.2024, 17:14

Још два месеца притвора српским цивилима ухапшеним у Бањској

Основни суд у Приштини продужио је за још два месеца притвор тројици Срба, рањених па ухапшених током оружаног сукоба са полицијом у Бањској код Звечана прошле године.
Одлуку о продужењу притвора, приштинским медијима потврдила је портпаролка >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Основног суда у Приштини Мирлинда Гаши.
"Након захтева Специјалног тужилаштва за продужење мере притвора у кривичном предмету против окривљених В. Т., Б. С. и Д. М., Основни суд у Приштини – Посебно одељење је усвојило захтев, тако да им је продужена мера притвора у трајању од два месеца, за свакога", навела је Гаши.
Додала је да мера продужења притвора важи до 24. априла 2024. године.
Тројица нападача су убијена, а шесторица ухапшена после пуцњаве на улазу у село Бањска на северу КиМ 24. септембра, када је, један полицајац убијен, а други рањен.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.