Izvor: RTS, 19.Feb.2024, 17:42

Стано: ЕУ тренутно нема шта да најави у вези са дијалогом Београда и Приштине на високом нивоу

Портпарол ЕУ Петер Стано рекао је да се дијалог Београда и Приштине наставља свакодневним радом специјалног изасланика Мирослава Лајчака.
Европска унија у овој фази нема ништа да најави у вези са било каквим предстојећим дијалогом Београда и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Приштине на високом нивоу, изјавио је портпарол Европске уније Петер Стано.
Стано је то рекао на питање Танјуга када се може очекивати наставак дијалога Београда и Приштине, након одвојених састанака које је шеф европске дипломатије Жозеп Борељ имао са председником Србије Александром Вучићем и премијером привремених приштинских институција Аљбином Куртијем, током Минхенске безбедносне конференције и након изјаве Вучића да очекује позив у Брисел ових дана.
Он је додао да се дијалог наставља свакодневним радом специјалног изасланика ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослава Лајчака.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.