Izvor: RTS, 14.Jan.2024, 15:26

Београд, узимала новац за закуп станова које не поседује

Полиција у Београду ухапсила је жену због сумње да је са још једним осумњениченим, за којим је расписана потрага, преварила више грађана узимајући им новац за наводни закуп станова које не поседује.
Сумња се да су њих двоје су у протеклих месец >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и по дана постављали огласе за издавање станова и од потенцијалних закупаца најпре тражили депозит, а након уплате новца са њима прекидали комуникацију, саопштио је МУП.
Такође, сумња се да су од уплата оштећених грађана остварили противправну имовинску корист у износу од више стотина хиљада динара.
Осумњиченој 27-годишњој И. Л. је одређено задржавање до 48 часова и она ће, уз кривичну пријаву за више кривичних дела превара, бити приведена Трећем основном јавном тужилаштву у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.