Izvor: RTS, 01.Jan.2024, 14:34

Преврнуо се аутобус са туристима из БиХ у близини Венеције, десеторо лакше повређено

Аутобус са туристима из Босне и Херцеговине преврнуо се у италијанском месту Сан Дона ди Пиаве, недалеко од Венеције, у повратку са дочека Нове године, лакше је повређено 10 особа.
У тренутку несреће у аутобусу било је 79 људи, рачунајући двојицу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << возача, а интервенисали су ватрогасци који су извукли све путнике.

После несреће било је 10 повређених и помоћ им је пружило медицинско особље, које је стигло са бројним колима хитне помоћи и потом их пребацило у Хитну помоћ у Јесолу.
Аутобус се враћао у Трст после дочека Нове године на Пунта Сабиони, а спасилачка акција ватрогасаца завршена је око пола осам, објавио је сарајевски портал Кликс.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.