Počinje “Štrandova besplatna škola košarke”

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje “Štrandova besplatna škola košarke”

“Štrandova besplatna škola košarke“ koju organizuje Udruženje za promociju fizičke aktivnosti “Hajmo Hajde“ u saradnji JKP “Gradsko zelenilo“ i KK “Selekta“ , počinje u subotu 20. juna u 17 časova, na košarkaškim terenima popularne gradske plaže.

U periodu od 20. juna do 1. avgusta u terminu između 17 i 19 časova, devojčice i dečaci uzrasta od 6 do 12 godina moći će da savladaju osnovne veštine ovog sporta.

Prijave će se primati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na terenima pored Mosta slobode svakog dana do popune broja mesta u školi.

Svaki polaznik će dobiti i posebnu narukvicu koja omogućava besplatan ulaz na Štrand .

Predviđena je i humanitarna akcija poslednjeg dana treninga, a sav prihod će biti usmeren u fond akcije “Humani ponedeljak“ u organizaciji JKP “Gradsko zelenilo“.

Moto ovogodišnjih aktivnosti je: “Sve što dam, od srca, moje je zauvek .“
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svi na dečji maskenbal u naselje Solidarnost

Izvor: juGmedia, 19.Jun.2015, 08:31

LESKOVAC – Organizatori tradicionalnog maskenbala pozvali su sve devojčice i dečake uzrasta do sedam godina da se sutra druže pod maskama na igralištu u naselju Solidarnost...Obezebeđeno je pregršt lepih nagrada za svakog učesnika i još nagrade za 10 najlepših maski i nagrade za najmlađu...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.