Izvor: JUGpress.com, 05.Jul.2023, 08:27

Započelo “Leto u Vlasotincu”

VLASOTINCE

Prvog ponedeljka u julu ove godine u Vlasotincu u organizaciji ovdašnjeg Kulturnog centra započela je kulturna manifestacija ,,Leto u Vlasotincu”. U prethodnim godinama i vrelim letnjim danima pored dnevnog kupanja u reci Vlasini u večernjim satima mnogobrojni znatiželjnici imali su priliku da vide brojna kulturna dešavanja skoro za svačije oko i svačiju dušu. Takav program sačinjen je i za ovu letnju sezonu do poslednjeg julskog dana , a probirljiva publika imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << priliku da vidi nastupe folklornih grupa, zatim nekoliko dečjih predstava, a biće i izložba poklonjenih slika Kultrunom centru. Poslednjeg dana 31.jula u dvorištu Kulturnog centra pevaće i Čedomir Marković.

U ponedeljak 3. jula u sali Kultrunog centra otvorena je izložba slika, akvarela i skulptura iz ciklusa ,,SA ZGARIŠTA” autora Đorđa Anđelkovića. U prepunoj sali Kulturnog centra tražilo se slobodno mesto, jer mnogobrojni poklonici onoga što svojom kamerom radi ovdašnji veliki umetnik, priznat i van granica naše zemlje Nebojša Ilić ,,Ilke” želeli su da vide premijeru kratokmetražnog dokumentarno-igranog filma ,,Kamen dnevnog snevača 3”. Po završetku filma prisutni gledaoci dugotrajnim aplauzom nagradili su ,,Ilketa” i Batu iz Vučja koji je i sam učesnik u ovom filmu.

Sa puno entuzijazma i želje da udovoljimo svačije ukuse spremili smo program za ovo naše ,,Leto u Vlasotincu”. Nadamo se da ćemo u pravoj meri pogoditi sve ono što voli naša publika, a ovom prilikom se zahvaljujem svim učesnicima koji će pokazati svoj raskošni talenat u danima kada budu oni izašli pred publikom – rekao nam je Bratislav Valčić, vršilac dužnosti direktora vlasotinačkog Kulturnog centra. (kraj)VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.