Izvor: JUGpress.com, 02.Mar.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti i u Aleksincu

ALEKSINAC

Protesti “1 od 5 miliona” održani su i u Aleksincu.

Na protestima su govorili advokat Stevan Matejevic, organizatorka Jelena Rajić i diplomirana glumica Jasmina Radovanović.

Na protestima, koji su održani sinoć, bilo je više od 400 osoba.

(Fotografije: Vukašin Ostojić)

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Održani drugi protesti 1 od 5 miliona u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 03.Mar.2019, 14:46

Drugi građanski protesti u Aleksincu protekli su u atmosferi dobre organizacije i dostojanstvene šetnje. Govornici su bili izuzetni. Glumica Jasmina Radovanović je ukazala na niz propusta aktuelne vlasti u Srbiji kada su u pitanju komentari predsednika Vučića na građanske proteste u Srbiji..."On...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.