Izvor: JUGpress.com, 20.Apr.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijao kuće

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu protiv dvadesetdvogodišnjaka iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa.

Sumnja se da je on, u periodu od januara do marta ove godine, ulazio u kuće kada su vlasnici bili odsutni i uzimao novac, nakit i alat.

Takođe se sumnja da je u januaru iz turističke agencije i apoteke >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Nišu uzeo novac u ukupnom iznosu od 85.000 dinara.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.