Mustafa bio u Tirani

Izvor: JUGpress.com, 20.Jul.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa bio u Tirani

PREŠEVO-TIRANA

Predsednik Demokratske partije Albanaca (DPA) Ragmi Mustafa je danas bio u Tirani  gde se sastao sa ministrom za dijasporu Pandeli Majkom i bivšim premijerom Albanije i sada poslanikom Skupstine Albanije Salijem Berišom.

Kako navode iz Sluzbe za informisanje DPA, Pandeli Majko je naznačio jaku podršku svog ministrastva  izglasavanju  deklaracije Skupstine delegate Alabanca tri opština na jugu Srbije.

Rečeno je i da rešavanje političkog statusa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Preševske Doline ima da utiče u normalizaciju odnosa izmedju Albanaca i Srba sveobuhvatno, odnosno izmedju Beograda i Prištine.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.