Кецмановић заустављен у полуфиналу Стокхолма

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Okt.2023, 16:36

Кецмановић заустављен у полуфиналу Стокхолма

Миомир Кецмановић није успео да се плсира у финале АТП турнира у Стокхолму, пошто је у два сета поражен од Руса Павела Котова – 6:3, 6:4. Фото: Танјуг/AP/Marta Lavandier Кецмановић је пропустио лепу прилику да се пласира у прво АТП финале ове сезоне, али је руски тенисер Котов био бољи у Стокхолму >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и после два одиграна сета букирао меч за трофеј.
Српски тенисер у првом сету није искористио дсвоје брејк прилике, Котов је то учинио и повео 1:0 у сетовима – 6:3.
У другом делу игре Кецмановић није успео да стигне ни до брејк лопти, а руски тенисер је направио брејк у петом гему и са 6:4 остварио пласман у финале турнира.
Србија би ипак могла да има представника у финалу у престоници Шведске, пошто се у другом полуфиналу састају Ласло Ђере и Гаел Монфис.
Турнир у Стокхолму игра се за наградни фонд од 673.630 евра.
Duljaj o stanju u klubu: Ne mogu da pričam igračima bajke, ne znaju hoće imati za kiriju i za mleko (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кецмановић заустављен у полуфиналу Стокхолма се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.