Мета: У септембру стижу АИ четботови који ће представљати разне личности

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 11:45

Мета: У септембру стижу АИ четботови који ће представљати разне личности

Компанија Мета ће већ од септембра избацити на тржиште четботове на бази вештачке интелигенције (АИ) који ће представљати разне личности и дискутовати са корисницима. Фото: Танјуг/AP Photo/Richard Drew, File Према наводима добро упућених извора, Мета развија четбот који говори као бивши >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << председник САД Абрахам Линколн, док ће други четбот у стилу сурфера саветовати кориснике о могућностима за путовања, преноси Ројтерс.
Ови производи ће имати нове функције претраживања, а даваће и разне врсте препорука.
Компанија Мета није одмах одговорила на молбу за коментар ових навода, који су се прво појавили у листу Фајненшл тајмс.
Мета је прошле недеље пријавила значајан раст прихода од реклама у другом квараталу и саопштила да у трећем кварталу очекује врло добар резултат. У овом тренутку се бори да задржи кориснике на својој новој платформи Тредс, која је покренута 5. јула, наводи британска агенција.
За само пет дана је стекла 100 милиона корисника, али шеф Мете, Марк Закерберг, је недавно признао да је Тредс у међувремену изгубила више од половине корисника.
Afrička kuga svinja brodom stigla u Evropu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мета: У септембру стижу АИ четботови који ће представљати разне личности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.