Уругвајски фудбалер Единсон Кавани представљен као ново појачање Боке јуниорс

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 11:30

Уругвајски фудбалер Единсон Кавани представљен као ново појачање Боке јуниорс

Више од 30.000 навијача Боке јуниорс поздравило је на стадиону „Бомбоњера“ ново појачање фудбалског клуба из Буенос Ајреса Уругвајца Единсона Каванија, преносе аргентински медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Gustavo Garello Кавани је пре неколико дана потписао уговор са Боком јуниорс до краја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 2024. године, а ноћас је званично представљен као ново појачање клуба. Он би наводно требало да заради три милиона евра до краја уговора.
Уругвајац ће у новом клубу носити дрес са бројем 10. Кавани је био одушевљен реакцијом навијача аргентинског клуба. „Ово је велика емоција. Када сам имао 12 година, био сам тамо где сте ви сада. Осетио сам жељу да будем овде где сам сада. После толико година у којима ми је фудбал дао помало од свега, овде сам и уживам са својом породицом“, рекао је Кавани на званичном представљању.
Кавани (36) је у каријери играо за Данубио, Палермо, Наполи, Пари Сен Жермен, Манчестер јунајтед и Валенсију. Он је прошле сезоне за шпански клуб одиграо 28 утакмица и постигао је седам голова.
Pokuševski: Tužan sam što neću biti deo reprezentacije ovog leta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уругвајски фудбалер Единсон Кавани представљен као ново појачање Боке јуниорс се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.