Фудбалер Монака Аксел Дисаси наставља каријеру у Челсију

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 16:28

Фудбалер Монака Аксел Дисаси наставља каријеру у Челсију

Досадашњи фудбалер Монака и француски репрезентативац Аксел Дисаси наставиће каријеру у Челсију, преноси Скај спортс. Фото: Wikipedia/Ksiamon Дисаси (25) је члан Монака од 2020. године, а британски медији наводе да је Челси за овај трансфер издвојио око 45 милиона евра. Он је пре Монака играо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за Ремс и Париз.
Француски фудбалер је имао понуде Манчестер јунајтеда и Њукасла, али је на крају прихватио понуду Челсија.
Он је прошле сезоне за Монако одиграо 49 утакмица и постигао је четири гола. За репрезентацију Француске наступио је на четири меча.
Rapidu propao transfer jer Rumunija ne priznaje tzv. Kosovo

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Монака Аксел Дисаси наставља каријеру у Челсију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.