Републичко јавно тужилаштво тражи успостављање појачаног дежурства и надзора

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 19:19

Републичко јавно тужилаштво тражи успостављање појачаног дежурства и надзора

Републичко јавно тужилаштво је данас упутило хитан допис свим јавним тужилаштвима Републике Србије. Којим се тражи без одлагања предузимање свих мера из надлежности јавних тужилаштава. Ради успостављања система појачаног дежурства, рада и надзора у свим основним, вишим, апелационим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и јавним тужилаштвима посебне надлежности у предметима кривичних дела против живота и тела, јавног реда и мира. Као и других кривичних дела са елементима насиља. Фото: Градске инфо Републичко јавно тужилаштво сматра да је наведене мере неопходно предузети ради хитног и координисаног поступања са Министарством унутрашњих послова и другим надлежним државним органима као и судовима. Како би се делотворно и адекватно примениле све законом прописане мере у циљу стабилизације тренутне безбедносне ситуације у Републици Србији.
Републичко јавно тужилаштво је затражило да је у свим поступцима ради сузбијања безбедносних претњи по друштво или појединце потребно поступати са нарочитом хитношћу и одлучношћу. Уз примену свих законом прописаних мера, наведено је у саопштењу Републичког јавног тужиоца.
Vučić primio pismo od kralja Čarlsa III

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Републичко јавно тужилаштво тражи успостављање појачаног дежурства и надзора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.