Медији: Нејмар би могао на крају сезоне да настави каријеру у Њукаслу

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 16:16

Медији: Нејмар би могао на крају сезоне да настави каријеру у Њукаслу

Фудбалер Пари Сен Жермена и бразилски репрезентативац Нејмар могао би каријеру да настави у Њукаслу, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP/Antonio Calanni

Нејмар (31) има уговор са француским клубом до јуна 2025. године, али би могао већ у летњем прелазном року да напусти ПСЖ, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пошто су навијачи незадовољни његовим играма. Навијачи Пари Сен Жермена су недавно испред седишта клуба, али и куће фудбалера Нејмара протестовали због лоших резултата.

Британски медији наводе да би бразилски фудбалер могао каријеру да настави у Премијер лиги односно Њукаслу, који је у власништву принца из Саудијске Арабије Мохамеда Бин Салмана. Он је власник и Ал Насра за који игра португалски фудбалер Кристијано Роналдо.

Британски медији подсећају да је Њукасл тренутно један од најбогатијих клубова на свету, а руководство енглеског тима сматра да би се Нејмар одлучио уклопио у овај тим.

Трансфермаркт процењује да Бразилац вреди 70 милиона евра. Он у клубу из Париза има годишњу плату од 44,1 милион евра.

Нејмар је стигао 2017. године у ПСЖ из Барселоне за 222 милиона евра. Он је за француски клуб одиграо 173 меча и постигао је 118 голова уз 77 асистенција.
https://gradskeinfo.rs/fss-u-utorak-zreb-polufinala-kupa-srbije-05-05-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Нејмар би могао на крају сезоне да настави каријеру у Њукаслу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.