Турска: Ердоганов ТВ интервју накратко прекинут због његових стомачних проблема

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 12:07

Турска: Ердоганов ТВ интервју накратко прекинут због његових стомачних проблема

Интервјуу турског председника Реџепа Тајипа Ердогана, који је емитован уживо на телевизији, накратко је прекинут због његових стомачних проблема. Фото: Танјуг/AP Photo/Francisco Seco Ердоган је рекао да му је интензивна предизборна кампања изазвала стомачне проблеме, након што се синоћ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << после неколико минута вратио на наставак интервјуа на Каналу 7 да би одговорио на још једно питање, објавио је Блумберг.
Програм је почео са један и по сат закашњења без објашњења, а Ердоган је рекао да је размишљао о отказивању интервјуа због стомачних проблема.
Ердоган би данас требало да говори у три провинције у централној Турској, а његов распоред је потврђен након инцидента. „Хвала Богу, здравље нашег председника је добро“, написао је на Твитеру портпарол турског председника, Ибрахим Калин.
Ердоган се суочава са својом најтежом изборном трком од када је преузео дужност 2003. године, са широким савезом опозиционих партија које удружују снаге да га свргну са власти, док се Турци боре са највећом економском кризом у последње две деценије.
Председнички и парламентарни избори у Турској заказани су за 14. мај.
Sudan: Svrgnuti lider Omar al-Bašir prebačen iz zatvora u vojnu bolnicu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Турска: Ердоганов ТВ интервју накратко прекинут због његових стомачних проблема се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.